Disclaimer

Disclaimer RAL-kleuren:

Nauwkeurigheid van kleurweergave:

De weergave van RAL-kleuren op verschillende beeldschermen, afdrukmaterialen en in de praktijk kan variëren als gevolg van verschillen in monitorinstellingen, drukprocessen, lichtomstandigheden en materialen. Daarom kunnen de kleuren die hier worden weergegeven mogelijk niet exact overeenkomen met de werkelijke RAL-kleuren. Het is essentieel om fysieke RAL-kleurvoorbeelden te raadplegen voor de meest nauwkeurige weergave.

Wijzigingen en updates:

RAL-kleurstandaarden kunnen in de loop van de tijd worden herzien of bijgewerkt. Het wordt aanbevolen om de meest recente RAL-kleurkaarten en -specificaties te raadplegen om ervoor te zorgen dat u werkt met de nieuwste informatie.

Toepassingsverantwoordelijkheid:

De keuze en toepassing van RAL-kleuren in projecten zijn de verantwoordelijkheid van de gebruiker. Het is belangrijk om rekening te houden met alle relevante factoren, zoals esthetische voorkeuren, technische vereisten en wettelijke voorschriften.

Aansprakelijkheid:

Deze disclaimer ontslaat de makers van deze informatie en de aanbieders van RAL-kleuren niet van aansprakelijkheid voor eventuele fouten, onnauwkeurigheden of schade die voortvloeien uit het gebruik van deze informatie. Gebruik deze informatie op eigen risico.

Disclaimer plissé stoffen:

Afbeeldingen van plissé stoffen:

De afbeeldingen van plissé stoffen op onze website zijn louter ter illustratie en dienen als een visuele weergave van de beschikbare stoffen. Houd er rekening mee dat de weergave van stoffen online kan variëren van de werkelijke stoffen vanwege verschillen in beeldweergave, monitorinstellingen en lichtomstandigheden. Bovendien kunnen de gebruikte kleurnamen niet noodzakelijkerwijs een directe referentie zijn aan de daadwerkelijke kleur van de stof. Het is sterk aanbevolen om fysieke stofstalen te verkrijgen om de textuur, kleur en kwaliteit van de plissé stoffen nauwkeurig te beoordelen voordat u een beslissing neemt over uw project. Het gebruik van de afbeeldingen van plissé stoffen op onze website geschiedt op eigen risico, en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele afwijkingen tussen de getoonde afbeeldingen, kleurnamen en de werkelijke plissé stoffen.

Aansprakelijkheid:

Deze disclaimer ontslaat de makers van deze informatie en de aanbieders van plissé stoffen niet van aansprakelijkheid voor eventuele fouten, onnauwkeurigheden of schade die voortvloeien uit het gebruik van deze informatie met betrekking tot plissé stoffen. Gebruik deze informatie op eigen risico.

Disclaimer Maatwerkproducten:

Bij BesteHorren.nl willen we benadrukken dat al onze maatwerkproducten met zorg en vakmanschap met de hand worden geassembleerd door onze leverancier. Dit proces is bedoeld om u producten van de hoogste kwaliteit te bieden die aan uw specifieke eisen voldoen. We willen u echter ook op de hoogte brengen van enkele belangrijke overwegingen met betrekking tot maatwerkproducten.

Kleine Variaties in Afmeting en Afwerking:

Vanwege het feit dat onze maatwerkproducten handmatig worden geassembleerd, kunnen er kleine variaties optreden in de afmetingen en afwerking. Bijvoorbeeld, in het geval van inzethorren, kunnen de in verstek gezaagde hoekjes soms iets open gaan staan, wat resulteert in een kleine kier die zichtbaar kan zijn. Het is belangrijk op te merken dat deze variaties geen invloed hebben op de werking van het product en niet als een manco worden beschouwd, tenzij dergelijke variaties van dien aard zijn dat de werking van het product niet meer gegarandeerd kan worden.

Geen Invloed op Functionaliteit:

De kleine variaties in afmeting en afwerking die zich kunnen voordoen, hebben geen invloed op de algehele functionaliteit van het product. Onze maatwerkproducten zijn ontworpen en getest om de beoogde taken uit te voeren en aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen.

Garantie:

Onze garantie dekt materiaal- en fabricagefouten die de normale werking van het product beïnvloeden. Voor kleine variaties in afmeting en afwerking die geen invloed hebben op de werking van het product, wordt geen garantie verleend. We doen ons uiterste best om producten in onbeschadigde staat bij u af te leveren. In het geval dat u een beschadigd product bij aflevering ontvangt, valt dit uiteraard onder onze garantie en bieden wij de mogelijkheid om een nieuw product te leveren of het beschadigde product te repareren, afhankelijk van de aard van de schade.

Aansprakelijkheid:

Deze disclaimer ontslaat BesteHorren.nl en haar partners voor aansprakelijkheid van eventuele afwijkingen die voortkomen uit het handmatige assemblageproces van maatwerkproducten, tenzij deze van dien aard zijn dat de werking en functionaliteit van het product niet meer gegarandeerd kan worden.