Uitzondering herroepingsrecht

Klanten die maatwerkproducten bestellen via onze website moeten zich ervan bewust zijn dat ze zich niet kunnen beroepen op het wettelijk gestelde herroepingsrecht. Dit betekent dat zodra een bestelling voor maatwerkproducten is geplaatst, betaald en door ons is bevestigd, de verkoop definitief is en niet kan worden geannuleerd of geretourneerd, tenzij er sprake is van fabricagefouten of andere gebreken die niet aan de verwachtingen voldoen.

Het herroepingsrecht, dat normaal gesproken geldt voor online aankopen, is niet van toepassing op maatwerkproducten omdat deze specifiek volgens de wensen en specificaties van de klant worden vervaardigd. Dit omvat producten zoals gepersonaliseerde kleding, op maat gemaakte meubels, of andere items die op verzoek van de klant worden aangepast.

We raden onze klanten aan om nauwkeurig alle specificaties en details te controleren voordat ze een bestelling voor maatwerkproducten plaatsen. Zodra de betaling succesvol is afgerond en de bestelling is bevestigd, is de bestelling definitief en kan deze niet worden geannuleerd of geretourneerd, tenzij er zich problemen voordoen die onder onze garantie vallen.

Het is van belang dat klanten zich bewust zijn van deze beleidsregel voordat ze een bestelling voor maatwerkproducten plaatsen om onnodige verwarring en teleurstelling te voorkomen.