Garantie en Retourneren

Wettelijke Garantie en Retourneringsbeleid

Bij ons streven we naar optimale kwaliteit en jouw tevredenheid staat voorop. Daarom hanteren we een transparant beleid met betrekking tot garantie en retourneren.

We willen graag benadrukken dat al onze maatwerkproducten worden geleverd met een garantie van twee jaar

Lees hieronder zorgvuldig door voor een helder inzicht in jouw rechten en plichten.

Klachten en Defecten binnen Garantie

Als je een klacht of defect constateert binnen de garantieperiode, verzoeken we je vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Bij een geconstateerd defect sturen we je graag een nieuw onderdeel toe. In gevallen waarin vervanging niet mogelijk is, zorgen we voor een passende afhandeling van het probleem.

Onze garantie dekt gebrekkige kwaliteit, ondeugdelijkheid van materialen en incompleetheid. Het gebrek dient aantoonbaar aan de fabrikant te wijten zijn. Niet gedekt zijn meetfouten, normale slijtage, krimpen, verkleuringen, stormschade en oneigenlijk gebruik.

Defect of Incompleet Geleverd

Transportproblemen kunnen leiden tot beschadigingen aan pakketten of de inhoud ervan. Meld dergelijke schade zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 5 werkdagen, bij onze klantenservice. Bij transportschade aan onderdelen streven we ernaar je een vervangend onderdeel toe te sturen. Indien dit niet mogelijk is, wordt het beschadigde product opgehaald en ter reparatie aangeboden bij de fabrikant voor reparatie of vervanging.

Voor een vlotte afhandeling dien je in dit geval het product (voor zover mogelijk) in de originele verpakking aan de transporteur aan te bieden.

Retourneren van maatwerkproducten

Op maat gemaakte producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Deze producten worden speciaal voor jou vervaardigd en kunnen daarom helaas niet geannuleerd of geretourneerd worden. We vragen jouw begrip voor deze uitzondering, gezien de unieke aard van deze op maat gemaakte items.

Dit geld ook voor accessoires en onderdelen die zijn besteld in een afwijkende RAL kleur.

Retourneren van Niet-maatwerkproducten

Niet-maatwerkproducten zoals accessoires en onderdelen kunnen binnen de geldende termijn geretourneerd worden, mits ze in ongebruikte staat verkeren.