Over ons

Ons standpunt is eenvoudig maar krachtig: bij BesteHorren.nl streven we ernaar om kwalitatief uitstekende horren en hordeuren toegankelijk te maken voor iedereen.

We begrijpen dat insectenwering geen luxe product hoeft te zijn om comfortabel te wonen, en we geloven dat dit niet te duur hoeft te zijn. We zijn vastbesloten om producten van topkwaliteit te leveren die voldoen aan de behoeften van onze klanten.

We zijn dan ook trots op de samenwerking met KeJe, een vooraanstaande Nederlandse fabrikant op het gebied van horren en raamdecoratie. Samen brengen we hoogwaardige producten en diensten naar jouw huis, en we delen een gezamenlijke toewijding aan kwaliteit, integriteit en uitstekende service.

 

Onze Producten en Diensten:

ü Horren voor Elke Ruimte

Als trotse partner van KeJe, bieden wij een scala aan raamhorren en hordeuren die zijn vervaardigd volgens de hoogste normen. Onze horren zijn duurzaam en efficiënt, dankzij de expertise van KeJe in de productie.

ü Raamdecoratie

Naast horren hebben we ook een prachtige selectie raamdecoratie opties, waarbij KeJe’s vakmanschap schittert. Van Latende tot UV werende geplisseerde zonwering voor onder je terrasoverkapping, je kunt erop vertrouwen dat onze producten jouw huis verfraaien.

ü Accessoires en Onderdelen

We bieden een breed scala aan accessoires en onderdelen, inclusief die van KeJe, om je horren en raamdecoratie aan te passen en te verbeteren.

ü Reparatieservice

Onze reparatieservice wordt ondersteund door de deskundigheid van KeJe, zodat we jouw producten snel en efficiënt kunnen herstellen.

ü Inmeet- en montageservice

Indien de verstrekte inmeet- en montage instructies niet voldoende blijken te zijn of als je om welke reden dan ook niet in staat bent om de taak zelf uit te voeren, bieden wij een inmeet- en montageservice aan. Voor meer informatie en om gebruik te maken van deze service, neem je eenvoudig contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!

Onze Toewijding

ü Kwaliteit Eerst

Bestehorren.nl zet kwaliteit boven alles. Daarom kiezen we voor een Nederlandse fabrikant waar we korte lijnen mee hebben.  De producten die we aanbieden, voldoen aan de hoogste normen op het gebied van vakmanschap en duurzaamheid.

ü Eerlijke Prijzen

We geloven dat kwaliteit betaalbaar moet zijn, en we streven ernaar om eerlijke prijzen te bieden voor al onze producten en diensten. Wist je dat we vaste prijzen hanteren voor onze vaste horren ongeacht de afmeting?

ü Uitstekende Service

Ons team staat klaar om je te assisteren met deskundig advies, en we bieden uitstekende klantenservice voor al je vragen en behoeften.

ü Contactgegevens

Website: www.bestehorren.nl
Telefoon: 0512-546175
E-mail: klantenservice@bestehorren.nl

Bij BesteHorren.nl en KeJe delen we een passie voor het leveren van hoogwaardige oplossingen voor jouw huis. We zijn er om ervoor te zorgen dat jouw huis comfortabel, stijlvol en beschermd is, met producten die met precisie en vakmanschap zijn ontworpen en gemaakt. Kies voor BesteHorren.nl en ervaar het gemak van hoogwaardige maatwerkoplossingen voor je huis, ondersteunend door onze trotse samenwerking met KeJe. Samen creëren we een omgeving waar je van kunt genieten.