Splendid Plissé hordeur

De Splendid Plissé hordeur

 

In ons levering programma hebben we verschillende hordeuren. Een van de meest verkochte deuren is onze Splendid plissé hordeur. Deze hordeur wordt helemaal op maat gemaakt en is voorzien van zwart geplisseerd gaas. Deze hordeur is geschikt voor de volgende type deuren:

  • Schuifpui
  • Openstaande deuren
  • Draaideuren

Natuurlijk is deze hordeur geschikt voor zowel houten kozijnen als aluminium én kunststof kozijnen. In bijna elke situatie is de montage te doen doormiddel van dubbelzijdig tape. Op deze manier geen beschadigde kozijnen, dus bij demontage geen schade.

Omdat de Splendid plissé hordeur is gemaakt van aluminium dat in elke gewenste RAL kleur geleverd kan worden is deze hordeur zowel binnen als buiten te plaatsen. Dit betekend dat het geen probleem is wanneer een deur naar binnen of juist naar buiten draaiend is.

Wanneer je een grote schuifpui of dubbele tuindeuren wilt voorzien van een plissé hordeur is dit geen probleem, in dat geval kun je een enkele hordeur bestellen tot een breedte van 2400mm of zelfs een dubbele hordeur bestellen deze kan tot een breedte van maar liefst 4800mm!

De voordelen van de Splendid Plisséhordeur

Het meest opvallende aan deze plisséhordeur is dat de werking nagenoeg geruisloos is, helemaal stil lukt natuurlijk niet maar met deze deur géén geratel of geklik van een schuifmechanisme. Dit komt doordat de hordeur werk met touwspanning, hierdoor kan je de deur op elke gewenste stand laten staan. Natuurlijk zijn er meer voordelen:

  • Eenvoudig te monteren en te bedienen
  • Luxe uitstraling
  • Insecten blijven buiten
  • Weersbestendig
  • De perfecte oplossing voor draaideuren, schuifpui en openslaande deuren
  • Plaatsing in het kozijn
  • Plaatsing op het kozijn (i.c.m. met een op de dag set)

 

Enkele Splendid Plissé hordeur

Dubbele Splendid Plissé hordeur

Meetinstructie Splendid Plissé hordeur